Dit is de Industrieweg in Vlaardingen. De Ondernemersvereniging Groot Vettenoord en de gemeente Vlaardingen vroegen ons om ons licht daar eens over te laten schijnen. Na veel overleg en onderzoek leek er maar weinig qua natuurvergroening mogelijk te zijn. De grond zit hier namelijk vol leidingen en daar boven mag bijna niets veranderen. Ook moest er een strook van vier meter uit de slootkant vrij blijven zodat zware voertuigen de sloot leeg konden blijven schrapen… En toch bleek dit ook nog eens een officiĆ«le ecologische groenzone te zijn! Pffff… We wilden al bijna opgeven…

Maar toen!

Gelukkig stonden alle neuzen wel redelijk dezelfde kant op en met wat trekken en duwen kon er toch meer gedaan worden als we aanvankelijk dachten.

Dus maakten we een ontwerp en bovenstaande presentatieprent en kregen we groen licht.

…wordt vervolgd…